Partnerzy strategiczni
MasterCard Visa BLIK
Partnerzy wspierający
KIR ITCARD Polcard
Partnerzy wspierający
Elavon Hitachi Vivus
Partnerzy wspierający
Pekao Wesub
Partnerzy wspierający
LexisNexis Autopay
Partnerzy merytoryczni
Związek Banków Polskich Polska bezgotówkow
Konkurs na cashless.pl

Dzięki Wam Cashless może stać się jeszcze lepszy. Odpowiedzcie na pytania i wygrajcie wejściówki na ciekawe szkolenie

Wielkimi krokami zbliża się pierwsza rocznica uruchomienia serwisu cashless.pl. Na różnego rodzaju podsumowania i wnioski po roku funkcjonowania przyjdzie jeszcze pora. Na razie chcielibyśmy spytać o to, co według Was robimy dobrze, a co powinniśmy poprawić. Dzięki temu już wkrótce Cashless będzie jeszcze lepszy.

Przeczytajcie także: Jagiełło nie zmienia zdania w sprawie polskiej karty

W związku z tym proponujemy mały konkurs. Poniżej znajdują się trzy proste pytania. Odpowiedzi na nie pozwolą nam ulepszyć Cashless. Będziemy zobowiązani, jeżeli zechcecie nam pomóc.

Za co najbardziej cenisz serwis cashless.pl?
Czego najbardziej brakuje w serwisie cashless.pl?
Jaki jest Twój wykonywany zawód?

Przeczytajcie także: Reklamując darmowe konto nie trzeba mówić, że wydawana do niego karta jest płatna

Odpowiedzi przesyłajcie do 15 stycznia 2016 r. Spośród tych czytelników, którzy prześlą najciekawsze wypowiedzi i jednocześnie są odbiorcami naszego newslettera, wybierzemy trzech, których uhonorujemy wejściówkami na całodniowe szkolenie z przepisów unijnej dyrektywy PSD II. Odbędzie się ono 21 stycznia przyszłego roku w Pałacu Lubomirskich w Warszawie. Wśród wykładowców będzie m.in. dr Jan Byrski, z kancelarii Traple Konarski Podrecki i Wspólnicy.

Odpowiedzi prześlijcie na adres: kontakt@cashless.pl. Do newslettera można się zapisać za pośrednictwem zakładki znajdującej się w prawym górnym rogu strony głównej cashless.pl.

KATEGORIA
LUDZIE
UDOSTĘPNIJ TEN ARTYKUŁ

Zapisz się do newslettera

Aby zapisać się do newslettera, należy podać adres e-mail i potwierdzić subskrypcję klikając w link aktywacyjny.

Nasza strona używa plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie polityka cookies